Искористи шансу и опробај се у пракси!

Да ли желиш да сазнаш како је радити као графички дизајнер у пракси? Или желиш да покажеш своју креативност и потенцијал ван твоје школе? На правом си месту!Ове године ученици четврте године Графичко медијске школе организују такмичење “Дизајн Олимпијада” који се одржава 9. децембра у овој школи, Отона Жупанчича 19. Овај догађај омогућава младим дизајнерима да се окушају у тимском раду и покажу своје вештине и амбиције кроз једнодневно такмичење.

Учествуј на Дизајн Олимпијади и освој награду!

Позив је отворен од 5. до 25. новембра, за ученике треће и четврте године свих средњих школа у Београду, који ће се пријављивати у тимовима 2-4 људи. Сваки тим имаће свој радни простор, који je обезбедила Графичко медијска школа, у којим ће бити обезбеђени рачунари са свим потребним програмима  и приступ интернет конекцији. Током такмичења сваком тиму биће доступан ментор, који би пружао асистенцију и помоћи у вези са задатком.

На дан такмичења потребно je понети прибор за цртање и знање рада у програмима Adobe Illustrator и Adobe Photoshop.

Сви тимови на крају догађаја презентују своје радове пред стручним жиријем. Његова улога je да издвоји три најбоља рада, од којих ће сваки добити престужну награду. Тим који буде имао најбољи рад, добиће графичке табле! Такође ће бити обезбеђене и награде за друго и треће место.

Уколико те интересује ова тема, желиш да видиш како је радити као графички дизајнер и да се опробаш у пракси, ван своје школе, пријави се!